Denne plåtslagare i Lund har varit till stor hjälp!

God eftermiddag alla underbara och fantastiska människor som vill läsa här i min blogg dag ut och annan in! Jag är uppriktigt glad över att ni valt att komma in till bloggen denna eftermiddag också gott folk, och jag hoppas ni kommer tycka om det inlägg som jag tänkt skriva till er nu. Jag kanske har sagt det till er förut men det är mycket som händer i mitt liv med olika projekt på gång här hemma i Lund. Den plåtslagare i Lund som hjälpte mig med mina fönsterbleck och smygar heter Ri Bleck & Plåt. Som husägare finns det alltid olika saker som behöver göras och efter att jag kommit i kontakt med Ri Bleck & Plåt har jag fått ett helt nytt tak också. Nu tycker jag att det här företaget har så många bra tjänster att erbjuda som är så användbara så ville jag skriva om det här till er, då jag tror att det är många som skulle kunna ha nytta av deras hjälp.  

 

Om ni inte har hört talas om Ri Bleck & Plåt förut så kan jag berätta att det här är ett företag som är oerhört kompetenta när det gäller alla de jobb som man kan tänkas behöva ha hjälp av en plåtslagare med. Inget jobb är varken för litet eller för stort så oavsett vad det som behöver göras så kan man få den hjälpen. Jag kan inte säga annat utan att jag är väldigt nöjd med vad de har varit här hemma och hjälpt mig med. Arbetet och allt material är genomsyrat av hög kvalitet. Det kostade inte särskilt mycket att anlita denne plåtslagare i Lund. Vill ni veta mer om deras tjänster kan ni gå in på hemsidan. Det var vad jag ville säga idag.