Henry Nybergs Åkeri AB

Äntligen mina kära och underbara läsare så har jag fått lite mer tid över. Jag har haft fullt upp de senaste veckorna för det blev mer, mycket mer än vad jag hade räknat med när jag skulle flytta hela mitt varulager ifrån Dalarna ner till Karlstad. Först tog inventeringen en himla massa tid även om det löste sig med några goda vänners hjälp. Det som de goda vännerna däremot inte kunde hjälpa mig med det var transporten. Henry Nybergs Åkeri, ett åkeri i Dalarna fick uppdraget att transportera hela rasket och det var inte så lite saker ska jag säga er. När jag är i behov av olika tjänster ifrån företag, oavsett vilken tjänst det än månde vara så är jag alltid noggrann och kollar upp företagen på förhand. Jag har kollegor som blivit blåsta, kanske är vi svenskar lite naiva många gånger och tror alla om gott. Jag är litet mer av den misstänksamma personlighetstypen men det behöver ju inte vara något fel i det. 

 

Att jag valde Henry Nybergs Åkeri AB berodde främst på två orsaker. Jag har enbart hört talas gott om detta åkeri i Dalarna men inte nog med detta! När jag gick in på deras hemsida såg jag att det här företaget är ISO-certifierade. Det här mina kära läsare det är verkligen inte illa och långt ifrån alla företag kan få den här utnämningen. Det visar på att Henry Nybergs Åkeri AB har tagit sitt kvalitetstänk till ytterligare en högre nivå, något som kommer deras kunder till godo. Att deras tjänster inom transport i Dalarna dessutom inte kostade mer än vad de gjorde, fick mig att le lite extra förra gången jag kollade mitt saldo på banken!