Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ

Riktigt varmt välkomna till alla er som gång efter annan kikar in här i min lilla hörna på internet. I min blogg där jag tycker om att skriva om det mesta i det stora och i det lilla. Så vill jag också tacka er för alla kommentarer, uppmuntrande ord om vad jag tidigare har berättat och idag ska jag gå era önskemål tillmötes och berätta om Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. Här köper man blommor i Örkelljunga. Ni har ju bett om tips på bra “gå-bort presenter” och då var det detta stället som jag kom att tänka på. Den här blomsterbutiken har jag besökt många gånger, det har nog faktiskt blivit en av mina favoritbutiker vilket ju inte alls är konstigt. Med tanke på min försmak för just blommor och buketter. 

 

Eftersom jag älskar blommor så brukar jag nästan alltid ge bort en blomma i present. Jag tycker också om att förnya mitt hem med olika krukväxter så det finns alltid flera anledningar för mig att besöka Lilla Tingbergs Gott För kropp o Själ. För den som är ute efter en riktigt bra blomsterbutik i Örkelljunga så kan jag varmt rekommendera er att välja denna fina butik. De florister som arbetar i den här butiken har ett stort yrkeskunnande och är väldigt duktiga på att skapa de mest underbara buketter. De är hjälpsamma och trevliga och ingen fråga är för dum för att ställa. Här kan du variera dina “gå-bort presenter” i det oändliga och det finns allt ifrån enklare buketter till dyrare arrangemang till begravningsblommor. Lilla Tingbergs Gott För kropp o Själ får bli mitt bästa tips till er kära läsare i dag som är ute efter blommor i Örkelljunga.